ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, με υπευθυνότητα & άψογο επαγγελματισμό!

Στο συνεργείο φρένων φορτηγών “Γιώργος” στον Ασπρόπυργο Αττικής προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ό,τι και αν χρειάζονται τα φρένα του φορτηγού σας.

Στόχος μας, πάντα, η ασφάλειά σας κατά την οδήγηση!

01.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΔΗΣΗΣ

Το σύστημα πέδησης παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη διατήρηση υψηλού επιπέδου οδικής ασφάλειας. Τυχόν δυσλειτουργία του μπορεί όχι μόνο να προκαλέσει ζημιά στο όχημά σας, αλλά και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών.

 

Το συνεργείο μας ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS. Τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοηθούν σημαντικά το φρενάρισμα, ώστε να είναι πιο ασφαλές. Χάρη στα νέας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε κάθε βλάβη, ενώ το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας προχωρά σε άμεση αποκατάστασή της.

 

Επιπλέον, διαθέτουμε ταμπουρότορνο και δισκότορνο -με τα οποία τορνεύουμε το ταμπούρο και τα λάστιχα του φορτηγού σας-, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα εργασίας. Στο χώρο μας πραγματοποιούμε, επίσης, διάγνωση βλαβών σε φορτηγά και νταλίκες.

 

 

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε την επισκευή και αντικατάσταση όλων των εξαρτημάτων του συστήματος πέδησης, όπως δισκόφρενα, δισκόπλακες, ταμπούρα, σιαγώνες, δαγκάνες κ.λπ., σε νταλίκες και φορτηγά.

Πώς καταλαβαίνω ότι το σύστημα πέδησης του οχήματός μου έχει βλάβη;

  • Ανάβει η σχετική ενδεικτική λυχνία.
  • Το όχημα φρενάρει σε μεγαλύτερη απόσταση απ’ ό,τι συνήθως.
  • Κάθε φορά που φρενάρετε, το όχημα μετατοπίζεται προς τη μία πλευρά ή πάλλεται.
  • Ακούγεται συριγμός κατά το φρενάρισμα.

Διαθέτουμε τακάκια για όλους τους τύπους φορτηγών και νταλικών

από 100 € το σετ!

02.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Το σύστημα ανάρτησης είναι υπεύθυνο για τη συγκράτηση ολόκληρου του βάρους του οχήματος και τη διατήρηση των ελαστικών στο δρόμο, προσφέροντάς σας μια άνετη και ασφαλή οδήγηση. Γι’ αυτό και οι φθορές που προκαλούνται με το πέρασμα του χρόνου, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και των συνθηκών του δρόμου, πρέπει να αποκαθίστανται άμεσα!

 

Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε την εξ ολοκλήρου αποκατάστασή τους υπεύθυνα και με εγγυημένη ποιότητα εργασίας. Επιπλέον, παρέχουμε αντικατάσταση ή επισκευή του ανυψωμένου άξονα (τεμπέλη) του φορτηγού σας, με σκοπό να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας σε κάθε χιλιόμετρο!

 

Χάρη στη μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αρίστης ποιότητας που έχουμε στην άμεση διάθεσή μας, παρέχουμε άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε ό,τι χρειαστείτε.

Σε εμάς θα βρείτε:

 

Aερόφουσκες από 80 €/τεμάχιο

Aμορτισέρ νταλίκας από 75 €/τεμάχιο

Aμορτισέρ φορτηγού από 100 €/τεμάχιο

03.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑ

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση ή επισκευή όλων των βαλβίδων που βρίσκονται στα συστήματα πέδησης και ανάρτησης του φορτηγού σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία άμεσα διαθέσιμων βαλβίδων από τις πλέον γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες, γι’ αυτό και εγγυόμαστε, απόλυτα, για την άριστη ποιότητα και την άψογη λειτουργία του οχήματός σας.

 

Επιπλέον, επισκευάζουμε το 90% των βαλβίδων, εφόσον δεν έχουν ζημιά στα σώματα, με αποτέλεσμα να σας προσφέρουμε σωστή εργασία και οικονομία.

 

Χάρη στην απόλυτη εξειδίκευσή μας στο αντικείμενο, σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας από διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Το συνεργείο μας αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση σε ό,τι αφορά τα συστήματα αέρα του οχήματός σας.

04.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Στο συνεργείο μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών που καλύπτουν κάθε ανάγκη του φορτηγού ή της νταλίκας σας. Διαθέτουμε ανταλλακτικά για φρένα, φούσκες, αμορτισέρ, βαλβίδα, ποδαρικά, δισκόπλακες, συστήματα ανύψωσης άξονα όλων των τύπων, ταμπούρα κ.ά.

 

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, γι’ αυτό και σας προμηθεύουμε με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας, που εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια στο δρόμο και άψογη λειτουργία του φορτηγού ή της νταλίκας σας, σε όλες τις συνθήκες!

05.

SERVICE ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Η μακροχρόνια πείρα και η υψηλή τεχνογνωσία μας μάς έχουν καθιερώσει στην αγορά όχι μόνο του Ασπρόπυργου, αλλά και της ευρύτερης Αττικής. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και αποτελεσματικά το service φορτηγών οχημάτων διαφόρων τύπων. Επιπλέον, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών για φορτηγά και νταλίκες, γι’ αυτό και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε, άμεσα, κάθε σας ανάγκη.

 

Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και περιλαμβάνει σύγχρονα συστήματα διάγνωσης και επισκευής που, σε συνδυασμό με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυώνται την ταχεία κάλυψη κάθε ανάγκης.

Απευθυνθείτε στο συνεργείο μας, στον Ασπρόπυργο, για οποιαδήποτε ανάγκη